a
Image Alt
 • Moda  • Inspiracija  • Neprolazna elegancija crne u 111 sjajnih kombinacija!

Neprolazna elegancija crne u 111 sjajnih kombinacija!

20170212_230005

Kada neki trend zasjedne na modno prijestolje nazivaju ga “novom crnom”!
Ali trendovi dolaze i prolaze, jedino ona ostaje – vječita, klasična, elegantna crna.

Najefekntija je kada se u nju uvijete “od glave do pete”, jer na takvom crnom slikarskom platnu sebi možete dozvoliti pretjerivanje sa nakitom i ostalim dodacima – maramama, torbicama, cipelama, pa i šminkom.

Upravo zbog svoje jednostavnosti a efektnosti, “ALL BLACK” preporučujem kao opciju kada oskudijevate sa vremenom i idejama, jer u ovom izboru ne možete pogriješiti.

Obucite sve crno (to svi sigurno imate u ormaru) stavite upadljive naušnice i karmin i spremni ste!

Čak i ako je posrijedi najobičnija crna vesta i hlače, uz atraktivne dodatke, izgledaće glamurozno.

all black outfit

all black outfit

To da je MALA CRNA HALJINA najčešće upotrebljavan pojam u svim modnim preporukama suvišno je i govoriti. Ne postoji niko ko ne posjeduje barem jednu malu, ili veliku 🙂 crnu haljinu! I one pamučne za svaki dan, i one šljokaste i čipkaste za Nove godine i svečane prilike, uvijek su pravi izbor.

Gotovo da ne postoji način da birajući da obučete sve crno – napravite grešku. Sa crnim je zaista teško pretjerati. Zato dajte sebi oduška i nosite smjelije krojeve, čipku, volane, duboke izreze, kratke suknje… koje se u drugim bojama, ne biste usudili nikada obući. Koji, uostalom, u drugim bojama i ne izgledaju tako efektno.

all black outfit

Ipak, čak i u ovoj jednobojnoj kategoriji postoji “podgrupa” koju ja preferiram. To su crne kombinacije začinjene zlatnim detaljima!

Pri tom ne mislim samo na nakit, već prvenstveno na dodatke, ušitke i detalje na samoj odjeći, poput zlatne dugmadi na “oficirskim” kaputima, sakoima, trapericama, haljinama, suknjama, kao i pojaseve, ranfle i sl.

all black outfit

Nadam se ste i vi obožavatelj crne i da ćete za sebe pronaći nešto u ovom mojoj crnoj enciklopediji 🙂

all black outfit


Članak objavljen na portalu Mamaklik. Nije dozvoljeno preuzimanje bez navođenja izvora.


AUTOR: Bojana Mutić

POST A COMMENT