a
Image Alt
 • moda-i-tako-to  • Zamislite da uz svaku odjevnu kombinaciju imate po jedne odgovarajuće sunčane naočale!

Zamislite da uz svaku odjevnu kombinaciju imate po jedne odgovarajuće sunčane naočale!

E pa ne morate da zamišljate, jer zahvaljujući optici Outlet Plus želje su postale stvarnost. Sa više od 80 različitih PRESTIGE modela sunčanih naočala, po cijeni od 15 KM svi sebi možemo da kupimo po jedne naočale uz svaki ljetni outfit.

Na početku galerije je par klasičnih modela u smeđoj boji, koji su odličan izbor za sve one koji vole jednostavne i prirodne oblike i tonove. Nakon toga slijede modeli iz moje prošlosedmične objave gdje možete da vidite neke FEŠN primjerke, malo odvažnije i atraktivnije. A i to je samo 10ak pari, od 80ak! (samo jedan od modela u galeriji je PREMIUM, po cijeni od 50 KM, svi ostali su 15 KM).

Sve ih možete pogledati u optici Outlet Plus u Banja Luci, uglavnoj ulici (Kralja Petra I Karađorđevića 91) preko puta parka Petar Kočić! Kao i u novootvorenoj optici Outlet Plus Sarajevo (Terezije bb, Skenderija).

Ukoliko niste u mogućnosti da ih posjetite, ne brinite, sve je moguće naručiti sa njihovog web shop-a www.outletplus.shop

Za sve dodatne informacije o dostupnosti i cijenama, možete ih kontaktirati u inbox Outlet Plus iOutlet Plus Sarajevo ili putem telefona 051 266 280, 066 781 695 (Banja Luka) i 033 866 184 (Sarajevo)