a
Image Alt
 • Shopping  • Modni dodaci  • Optika OUTLET PLUS: dioptrijski okviri i naočale

Optika OUTLET PLUS: dioptrijski okviri i naočale

Čak i ako nemate dioptriju poželjećete da nosite ove naočale! A i zašto da ne, jer u okvire se mogu ugraditi i zaštitna stakla sa antirefleksnom zaštitom bez dioptrije, za sve one koji provode puno vremena pred ekranom! …a ne provodimo li svi?!

Sa dioptrijom ili bez nje, ubjedljivo najveći izbor dioptrijskih okvira možete pronaći u optici Outlet Plus – najvećoj optici u jugoistočnoj Evropi!

Obavezno pogledajte moj video iz optike da se uvjerite da su to, doslovce, hiljade vrsta dioptrijskih naočala, dječiji, ženski i muški modeli, za čitanje, za progresivna stakla, 2 u 1 modeli, plastični, metalni, “neklizeći” od acetata,…

Napominjem još jednom da se cijena okvira kreće od 12 do 80 KM, a provjera dioptrije i ugradnja stakala je BESPLATNA za sve kupce!

Postoji mogućnost ugradnje dioptrije u stakla za sunčane naočale, kao i dodavanje UV zaštite, polarozacije i bojenje stakala. Takođe, možete birati i dioptrijska stakla sa zaštitnim AR slojem (antirefleks) i bez AR sloja (u opsezima sph +/-6.00 cyl do 2.00).

Osim toga – kako sam i naglasila u uvodu – nije nužno da u okvirima imate dioptrijska stakla, moguće je izraditi samo stakla sa AR slojem, za sve oni koji provode puno vremena pred ekranom a žele da preventivno zaštite svoj vid i zdravlje.

Važna informacije je da su progresivna stakla na popustu od 50%.

I jedan FUN FACT ili da kažem modni podatak jeste da se na staklima može uraditi i gravura, inicijali, logo, što god želite.

Optiku Outlet Plus možete posjetiti u Banja Luci, u glavnoj ulici (Kralja Petra I Karađorđevića 91) preko puta parka Petar Kočić!

Osim toga, i Outlet Plus Sarajevo (Terezije bb, Skenderija).

Za sve dodatne informacije o dostupnosti i cijenama, možete ih kontaktirati u inbox Outlet Plus ili putem telefona 051 266 280, 066 781 695 (Banja Luka) i 033 866 184 (Sarajevo)