a
Image Alt
 • Lifestyle  • Nova kolekcija kreveta i madraca – salon namještaja LOFT

Nova kolekcija kreveta i madraca – salon namještaja LOFT

Nova kolekcija kreveta i madraca u salonu LOFT Design House! ABC I YOGA BEDS, nude veliki izbor u pogledu dostupnih dimenzija, materijala, boja, ali i madraca, koji se mogu birati spram visine, mekoće, sastava…

Ako ste neodlučni, na raspolaganju vam je stručno osoblje salona LOFT, koje će vam pomoći u odabiru spram svih kriterija koji su vam važni – estetika, funkcija, budžet.

❗️ VAŽNO JE ZNATI ❗️
Zdravo spavanje ni odmor nisu mogući ako imate madrac stariji od 7 godina, ako su se stvorila udubljenja i deformisala se površina madraca, zbog čega on više ne pruža adekvatnu potporu, kao i zbog 10 miliona grinja, 4 kg mrtvih stanica, peruti i 7 litara znoja koliko nalazi u unutrašnjosti jednog prosječnog madraca starog 7 godina! Jeste li šokirani?! Ja jesam.

☑️ Zbog svega toga, izbor i kupovina novog madraca – DOBROG MADRACA, savršeno prilagođenog vašim potrebama – od neprocjenjive su važnosti i zavise od mnogo faktora: visine madraca koja se bira spram vaše tjelesne građe, tvrdoće madraca koja se bira spram vaše težine i vaše subjektivne procjene o udobnosti, uključujuči i eventualne probleme sa kičmom za koje se preporučuje specijalni sedmozonski madrac koji se u potpunosti prilagođava obliku tijela cijelom njegovom dužinom.

🌸 Ako imate problema sa alergijom morate birati odgovarajuće materijale.
Mnogo je elemenata i zato je tu stručno osoblje salona Loft koje će vam pomoći da izaberete APOSOLUTNO NAJBOLJI MADRAC za sebe.

🛌 U Loftovom Studiju za spavanje to je lak zadatak jer svi dostupni madraci se razlikuju po visini, debljini i po sastavu, odnosno mekoći, zahvaljujući čemu možete u potpunosti personalizovati svoj izbor. Takođe, možete birati i odgovarajuće dimenzije kreveta i madraca, kao i platno kojim će biti tapacirano uzglavlje, u kompletu sa bočnim stranama madraca.

🐝 Svi materijali su antialergijski, antibakterijski i antikancerogeni proizvodi zahvaljujući upotrebi tehnologije Hot Melt jer se za ljepljenje elemenata rastapa prirodna smola, umjesto sintetičkih ljepila.

☁️ Madraci su dizajnirani na bazi bonel sistema i džepičastog jezgra – svi obezbjeđuju ergonomsku udobnost i podršku tijelu. Koriste se najkvaliteniji slojevi spužve, a neki modeli posjeduju slojeve lateksa, hr pjene, memorijske pjene, konjske dlake čime se postižu dodatne karakteristike i izdržljivosti madraca.

📦 Svi modeli kreveta posjeduju „sanduk“, odnosno dodatni prostor za skladištenje i odlaganje posteljine i ostalih stvari ispod kreveta. Moguće je birati različite visine kreveta i dubine skladišnog prostora, a podizni mehanizmi su vrlo praktični i laki za korištenje zahvaljujući silikonski ojačanim drškicama, te posebno razvijenoj tehnologiji kočenja koja omogućava meko i sigurno zatvaranje.
I prelijepi su!

Posjetite STUDIO ZA SPAVANJE u salonu Loft House Design i lezite!
Kreveti i madracu su tu izloženi, ne da bi ih gledali već da legnete, i preporučuje se da ležite najmanje 15 minuta, da procjenite koji vam najviše odgovara!

📍 Salon Loft nalazi se u Banjaluci, na adresi Jovana Dučića 25.