a
Image Alt
 • Lifestyle  • BLANCO: oprema za savršenu kuhinju!

BLANCO: oprema za savršenu kuhinju!

Ovo je moja BLANCO oprema za kuhinju ali vjerujem da će zanimati svakoga od vas, sve one koji žele savršeno mjesto za pripremu obroka, organizaciju, odlaganje, sortiranje….
Preciznije rečeno – stigla je moja oprema za kuhinje svijetli sudoper, zlatna česma i dodaci za moju “žensku” kuhinju i sve to isto ali crno za “mušku” (ljetnu) kuhinju u pomoćnom objektu.
Najvažnija od svih stavki je svakako EVOL-S PRO satin gold, multifunkcionalna česma sa mobilnim crijevom i dva zasebna mlaza vode, za običnu vodu i FILTRIRANU VODU (da, da, sistem za pročišćenu vodu), koji se može dozirati tako da odredite tačnu mililitražu vode koja vam je potrebna!
Potom, prekrasni sudoper ETAGON u soft white nijansi (ili tartufo, još uvijek se dvoumim), zlatni dozator za deterdžent, zlatno dugme/upravljač za sifon, namjenska daska za rezanje, kao i svi postojeći dodaci i rešetkice za lakšu pripremu hrane na kuhinjskoj radnoj stanici.
And last, but not the least – naprotiv – sistem za otpad, multipraktične ladice za sortiranje korisnih kuhinjskih dodataka i otpada.
Sve to zajedno čini svaku kuhinju zaista savršeno ugodnim mjestom za rad i priprema hrane predstavlja pravo zadovoljstvo, a ne stres, kako to obično biva kad stvari nemaju svoje mjesto ili ne ispunjavaju funkciju. A BLANCO ima baš baš baš SVE što možete da zamislite i poželite, pa i ono što vam nikad ne bi palo na pamet a to je, eto i ta mogućnost da zahvaljujući dvostrukoj česmi odredite preciznu mililitražu savršeno čiste filtrirane vode!
Em je pametna, em je lijepa, kao i svi BLANCO dodaci i ja ću doslovce da CRKNEM čekajući da se ta moja kuhinja ZGOTOVI.
Dok čekamo da ja crknem predlažem da pregledate BLANCO Bosna i Hercegovina asortiman jer ZNAM da svaka kuća mašta o lijepim i funkcionalnim dodacima koji olakšavaju i uljepšavaju svakodnevicu. Ukoliko ste iz Banjaluke, BLANCO opremu za kuhinju, sudopere, slavine, dozatore, sistem za odlaganje otpada i sav ostali dodatni kuhinjski pribor, možete pogledati u salonu Elda Lux Banjaluka.