a
Image Alt
 • Moda  • Inspiracija  • BIJELA KOŠULJA: jedina stvar koju u ormaru MORATE imati!

BIJELA KOŠULJA: jedina stvar koju u ormaru MORATE imati!

white shirt blouse outfit

Osim “male crne haljine” najsavršeniji i najneophodniji odijevni predmet u ormaru svake žene jeste BIJELA KOŠULJA!

Elegancija i jednostavnost bijele boje najviše dolazi do izražaja upravo na tom komadu, bez obzira da li je posrijedi obični topić na bretele, pamučna majica kratkih rukava, svilena ili čipkana bluza, košulja na dugmiće, sa karnerima, volanima, tunika ili vesta.

I zato, kada ne znate šta ćete obući – obucite bijelu košulju, majicu ili bluzu – to je jedini siguran način da nećete pogriješiti!

Najveća prednost ovog odijevnog predmeta, koju je suvišno i navoditi, je činjenica da ne postoji nijedan outfit čiji ona ne može biti dio.

Bez obzira na priliku, namjenu, godišnje doba, vaš lični stil i godine, bijelu košulju može nositi bilo ko, bilo kada, uz APSOLUTNO SVE!

Možete je nositi na plaži preko kupaćeg kostima, uz poderani teksas šorc, uz hlače na peglu, uz suknju, kratku i dugu,  šarenu i jednobojnu, na helanke, farmerke, ispod džempera, ispod sakoa, na poslovnom sastanku, u šetnji, u večernjem izlasku…

white shirt blouse outfit

To je zaista jedini odijevni predmet koji morate imati! Bez svega drugoga moguće je “živjeti” ali bez bijele košulje NE!

Zato, nemojte da štedite na ovom odijevnom predmetu, jer kvalitetna klasična bijela košulja je nešto što možete nositi cijeli svoj život.


A ja sam pronašla stotinjak sličica da vas u to ubijedim 😉

Uživajte u galeriji…


AUTOR: Bojana Mutić

POST A COMMENT