a
Image Alt
 • Beauty  • Vitalcare KERATIN ulje za suhu i oštećenu kosu!

Vitalcare KERATIN ulje za suhu i oštećenu kosu!

Keratinsko ulje uglavnom koristim na suhoj kosi, ali ljeti – kad mi se kosa dodatno ošteti (od posvjetljivanja pramenovima, feniranja i ostalog maltretiranja) stavljam ulje u svim fazama nakon pranja na mokru kosu (prosušenu peškirom) za njegu i lakše raščešljavanje, nakon prosušivanja fenom i za finalno stilizovanje, bilo da feniram, peglam li uvijam kosu, i kad god pravim glatke i uredne frizure, punđu, rep, pletenice… i kad želim da zaližem kosu s prednje strane da mi ne štrče antene oko glave.

Ulje koristim redovno jer mi je kosa i inače suha, a pogotovo ljeti kad je dodatno izložena oštećenjima, jer je ulje INTSTANTNO učini svilenkastom i blistavom, pogotovo (najblaže rečeno) spaljene vrhove!

Tako da, moj vam je iskreni spaljeni savjet – ako vam je kosa jako suha i oštećena – obavezno koristite ulje, pa ako vam se dopadne (a sigurrna sam da hoće) probajte cijelu Vitalcare KERATIN liniju – šampon, balzam i masku!

Preporuku za liniju Vitalcare Keratin ste već vidjeli kod mene ranije, ali sada sam htjela posebnu pažnju skrenuti na ULJE obzirom da je to proizvod koji možete da koristite BILO KADA! Ulje će vam pomoći ne samo da vizuelno “umirite” oštećene vrhove, da kosu zagladite i usjajite već će joj zaista pomoći da se oporavi od posljedica ljeta!