a
Image Alt
 • Lifestyle  • Aktuelnosti  • STOKKE TOP 5 newborn favorita

STOKKE TOP 5 newborn favorita

Mojih TOP 5 STOKKE newborn favorita!

In Order Of Appearance:

  1. Mini Sleepi krevetić

Prekrasan izbor zbog svog ovalnog oblika i malih dimenzija, zbog čega je idealan za male prostore, a zahvaljujući ekstenzijama, raste zajedno s djetetom i može se proširivati do uzrasta od 10 godina!

  1. Sleepi komoda

Vrlo lijepog minimalističkog dizajna, uklopiće se u svaki enterijer, a velike prostrane ladice obezbjeđuju mnogo prostora za odlaganje.

  1. Sleepi changer/pogloda za presvlačenje

Kao idealan dodatak uz komodu, sa mekanom perivom navlakom koja se lako skida.

  1. Tripp Trapp stolica

Kultni Stokke proizvod koji je nedavno proslavio svoju 50. godišnjicu, uz bezbroj nagrada i priznanja za dizajn, jer to je stolica koju mogu koristiti sve generacije u porodici, od rođenja do zauvijek zahvaljujući dodacima kojima se po potrebi modifikuje za različite uzraste i namjene. Postoji samo jedan problem – nemoguće je izabrati boju, sve su prekrasne!

  1. Kadica i stalak Flexi Bath

Odličan izbor za sve one koji muku muče s malim prostorom, jer ova fleksibilna kadica (sa stalkom ili bez njega) može da se sklopi na veličinu pismo torbe i ćušne u svaki kutak, iza vrata, veš mašine, komode ili da se spakuje u kofer za putovanje!

Nadam se da vam se moj izbor dopada i da sam nekome od vas olakšala slatke “baby shopping” muke.

Ono što je sasvim sigurno olakšavajuća okolnost, jest činjenica da sam je SVE STVARI ZA BEBU, nabavila na jednom mjestu – u Bojprom trgovini. Kod njih je dostupan cjelokupan Stokke asortiman, a ono što trenutno nemaju na stanju, možete izabrati sa zvaničnog Stokke sajta www.stokke.com/en-ba/home

Svakako preporučujem da posjetite web shop www.bojprom.com jer tu možete naći mnogo korisnih stvari, bez obzira da li kupujete za novorođenče ili stariju djecu