a
Image Alt
 • Beauty  • RADIANT fileri – korekcija usana

RADIANT fileri – korekcija usana

Ukoliko i vi želite prirodan izgled, osvježene i sočnije usne, ako vam se dopadaju moje onda se nadam da će vam ovaj post pomoći! Svim damama koje žele da “poprave stvari” ali ne znaju KAKO ni GDJE ni KOLIKO.

Još jednom želim da napomenem da korekcija usana hijaluronskim filerima, ne znači nužno uvećanje niti radikalnu promjenu. Apliciranjem 0,5 do 1 ml hijalurona, svoje usne hidrirate, umanjujete bore i brazde, naprosto postižete svježiji, sočniji, mlađi i zdraviji izgled!

Ljekar će odrediti optimalnu količinu filera spram vaših želja, uzimajući u obzir oblik vašeg lica i fizionomiju.

Ja svoje usne korigujem svake godine, minimalnom količinom hijaluronskog filera Radiant, kako bih zadržala svjež i prirodan izgled, sočnost i volumen.

Iako, moj osnovni razlog je ispravljanje asimetrije, koja je naročito naglašena u predjelu gornje usne, jer “ide malo udesno”, krivi se kad pričam a kad se smijem, potpuno se podvije, podvuče i pretvori u nevidljivu liniju.

RADIANT savršeno odradi posao, jer ne samo da koriguje sve nepravilnosti, nego traje, traje i traje!!! Najtrajniji je od svih filera koje sam probala IKADA. Jer zadnji put sam na korekciji bila prije godinu dana i u pogledu volumena usne su gotovo identične, i dalje imaju lijep oblik, tako da je zadatak bio samo da ponovo definišemo konture, vratimo im svježinu i sočnost, hidriramo ih. U ovom konkretnom slučaju, upotrijebljeno je 0.8 ml filera, 0.4 u gornju i 0.4 ml u donju usnu.

I što je najvažnije – zadržali smo prirodan izgled!

Za to se svakako zahvaljujem dr Neveni Tešović iz Klinika S-tetik, uvijek ljubaznoj i punoj razumijevanja, umjerenoj i pedantnoj. Vrlo je važno da izaberete ljekara kojem vjerujete, etičnog i odgovornog, koji neće ispunjavati vaše neprimjerene želje po svaku cijenu.

Ako i vi želite lijepe usne, zdrav i prirodan izgled koji traje, moja preporuka je uvijek Radiant.

Za dodatne informacije i konsultacije, slobodno pišite u inbox SanMedik DOO, a njihov stručni tim će vam preporučiti svoje saradnike širom BiH, klinike i ljekare, koji u svojim estetskim i anti age tretmanima koriste Radiant filere.