a
Image Alt
 • Lifestyle  • Aktuelnosti  • Pa ljudi, imam svoju poštansku markicu!!!

Pa ljudi, imam svoju poštansku markicu!!!

Daaaaa! Pravu pravcatu markicu s kojom plaćam poštarinu, šaljem pisma i tako to. Gotove su moje Moda i Tako To POŠTANSKE MARKICE, a i vi možete da napravite svoje!

Opisati vam ne mogu koliko sam srećna, iako sam naravno učestvovala u pripremi ovih poštanskih markica, toliko sam se obradovala kad sam ih konačno vidjela gotove UŽIVO – nemoguće su lijepe!

Za slučaj da niste znali, posrijedi je fantastična usluga Pošte Srpske zahvaljujući kojoj možete da kreirate sami svoju personalizovanu poštansku marku, tzv. PPM, bilo da ste fizičko ili pravno lice.

Kreativna rješenja personalizovane poštanske marke mogu da sadrže lične fotografije, uspomene sa rođendana, vjenčanja, putovanja ili neki drugi važan trenutak koji želite ovjekovječiti na originalan način.

Takođe, markice mogu da budu i ambasadori vaših kompanija, da sadrže nazive, fotografije proizvoda i usluga, slogane ili drugo vizuelno rješenje po ličnom izboru.

Ja sam odlučila da na mojim markicama budu profilna i cover fotografija Modinih profila na društvenim mrežama, kao i Modin logotip. A prva pošiljka koju sam poslala sa svojom markicom je rođendanska čestitka za najveću modnu ikonu na planeti – Iris Apfel, povodom njenog 100. rođendana!

Osim tog simboličnog prvog putovanja mojih poštanskih markica, srećna sam što ću sve svoje pošiljke sada moći ukrasiti na ovako specifičan način, jer mislim da su ovakvi detalji upravo oni koji prave razliku, sitnice koje život znače, čine vas posebnim i drugačijim – jer ako brinete o takvim detaljima, onda će oni koji prime vašu pošiljku (bez obzira da li je to čestitka za rođendan dragoj osobi ili poslovna  dokumentacija za klijenta) cijeniti vaš trud utoliko više!

Kroz ovu uslugu Pošte Srpske nude mogućnost plaćanja poštarine ličnom poštanskom markom za slanje pismonosnih pošiljaka na teritoriji RS.

PPM se može naručiti popunjavanjem narudžbenice na web sajtu: www.postesrpske.com/marketinske-usluge/ppm ili putem telefona 051 246 006. Na taj broj će vam se javiti Nataša (Oblast za marketing i prodaju) koja će vam dati sve potrebne informacije i objasniti proceduru naručivanja i izrade markica. Radno vrijeme Službe za prodaju je od 8h do 15:30h pa imajte u vidu i taj podatak.

Da bi se PPM pustila u opticaj potrebno je narudžbu poslati minimalno 2 mjeseca unaprijed, kako bi se pribavile potrebne saglasnosti Agencije za poštanski saobraćaj BiH.

Cijena štampe za tiraž od 20 do 50 komada iznosi 1.70 KM, dok za veće tiraže, iznad 1000 komada, iznosi 1.00 KM po komadu.