a
Image Alt
 • Moda  • Inspiracija  • Modna inspiracija za dame u drugom stanju + spisak za prvu bebi kupovinu

Modna inspiracija za dame u drugom stanju + spisak za prvu bebi kupovinu

Dan prije poroda, nisam znala da je to dan prije poroda. Otud se ovako bezbrižno veselo spremih na (pa)radni “oproštajni” ručak sa svojom prijateljičiciom, saradnicom i sapatnicom Tajanom (vama poznatijom kao fotografkinja).
Srećom pa sam “porođajnu torbu” spremila skoro mjesec dana prije toga. Još me sve vrijeme grizla savjest – a i dalje me grize – što nisam stigla da vam ufotkam to svoje pakovanje i napravim SPISAK za porodilište, da sve žene (lude bar upola kao ja) imaju za šta da se DRŽE kad krenu na najvažniji sastanak u životu. Jer ja bez spiska ne mogu nikuda i svaka mi je lista i plan kao neki sigurnosni stub, za koji se doslovce prodržavam kud god sam pošla i šta god sam isplanirala. Mislim… opšte je poznata stvar da su organizacija i plan pola posla, ali kod mene su 95% posla čini mi se, jer ja sve uvijek planiram u tančine, do najsitnijih detalja seciram i analiziram, sa bezbroj suludih IF THEN petlji, PRESPREMIM se za svaku situaciju – nimalo normalno i zdravo, znam, ali na račun tog mog mini poremećaja, mnogo ljudi je uvijek imalo mnogo koristi, jer sam ja umjesto njih smislila sve moguće scenarije, tako da vjerujem da će i taj SPISAK ZA TORBU ZA PORODILIŠTE biti super korisna stvar za sve buduće mame,… sad samo da nađem vremena da to popišem, prepišem i poredam.
Do tada, dijelim sa vama ono što imam, svoj pretporođajni ručak i posljednje trudno fotkanje ove godine, koje ću takođe morati uvrstiti na spisak za porodilište, jer “gore” trebate otići srećni, nakon što ste se izdružili i izljubili sa svojim najdražim ljudima, a ja nažalost ne stigoh da se vidim sa svima sa kojima sam planirala (Milica nam je pobrkala planove) tako da se nadam da ću uskoro nadoknaditi i taj propust, jer sve se po spisku odraditi mora.
Ako nekoga zanima šta ova džinovska larva nosi na sebi, to je neka cool haljnica od 20ak KM, s rasprodaje u Reserved-u. Košulja s morskim motivima, kao i nakit, su Zara. Sve je ovogodišnja kolekcija, ali nisam u toku da li je i dalje dostupna.