a
Image Alt
 • Lifestyle  • Kupovina rasvjete za moj dom – MASS LIGHT

Kupovina rasvjete za moj dom – MASS LIGHT

Rasvjeta je podjednako važan “modni”, estetski i funkcionalni element svakog doma, a Mass Light Rasvjeta ima sve!

Doslovce sve. Ne samo za mene i moj dom nego i za bilo koga od vas.

Tome služi ovaj video, da vam pokažem – ne samo svoj izbor već i sve ono što može (za)trebati vama, jer Mass Light ima rasvjetu za sve vrste prostora, unutrašnjih i vanjskih, poslovnih, stambenih, ugostiteljskih, industrijskih i javnih. U njihovoj bogatoj ponudi rasvjetnih tijela pronaći ćete sve vrste lustera, visilica, plafonjera i reflektora, zidne, podne, stolne, dječije i spot svjetiljke, LED tube i trake, šinsku rasvjetu, ulične lampe, UFO lampe i lampe za benzinske stanice, reflektore za stadione i tunele, te raznu industrijsku rasvjetu.

 

Specijalizovani su za LED rasvjetu, te njihova cjelokupna ponuda podrazumijeva i led tehnologiju.

Ova lifestyle trgovina mjesto je inspiracije profesionalcima koji se bave uređenjem interijera, ali i onima koji uređuju svoj dom, preuređuju životni ili radni prostor, i tragaju za atmosferom u ambijentu koju im samo rasvjeta može pružiti.

Mass-light se ističe i uspješnim projektima, te ostvarenim suaradnjama sa mnogobrojnim arhitektonsko-projektnim biroima iz BiH i regiona.

Možete ih pronaći u krugu TC Emporium, na adresi Jovana Dučića 25.

Svakako preporučujem da ih posjetite, a vjerujem da ćete na mom video snimku pronaći bezbroj razloga da to učinite što prije!

MASS-light posjetite i u Sarajevu, Mostaru, Doboju, Derventi, Bijeljini, Trebinju, Banja Luci, Gračanici i Jelahu, a njihovu raskošnu ponudu možete istražiti i naručiti online putem webshop-a.