a
Image Alt
 • Beauty  • Korekcija usana aplikacijom hijaluronskih filera RADIANT SANMEDIK

Korekcija usana aplikacijom hijaluronskih filera RADIANT SANMEDIK

Ovo je očigledno jedan BEFORE/AFTER korekcije usana, odnosno aplikacije hijaluronskih filera Radiant, ali ovaj put gledaćete i ono in the middle! 

A između se desilo upoznavanje sa divnom ženom i majkom četvoro djece – Sandrom Špirić, sa kojom sam imala zadovoljstvo razgovarati o njenom poslovnom putu i odlukama koje su je dovele do osnivanja SanMedik DOO kao i izbora najboljih filera, u skladu sa kriterijumima koje je ona postavila, rukovodeći se dugogodišnjim iskustvom u branši.

To su Radiant dermalni fileri, koje mi je (kao i uvijek) aplicirala moja divna dr Tešović u Klinika S-tetik. Ovo je četvrti ili peti put u posljednje tri godine da radim korekciju usana, obzirom da sa vrlo malom količinom filera (uglavnom 0.5 do 0.8 ml) uspijevamo ispraviti asimetriju mojih usta i spriječiti gornju usnu da se “podvrne” kad se smijem i mislim da je to sjajna stvar za sve one koji žele na bilo koji način ukloniti bilo kakvu nepravilnost na licu ili poboljšati izgled kože uopšte.

Cijeli taj proces, dakle i before i after, kao i Sandrin i moj razgovor, obavezno pogledajte u videu, jer možete saznati važne informacije o adekvatnom izboru i primjeni dermalnih filera.

Ukoliko i vi želite da se odlučite na korekciju usana, nosa, podočnjaka, vilice, ili osvježavanje i uklanjanje bora na licu, vratu, dekolteu,… i imate bilo kakve nedoumice, konsultujte se sa stručnjacima u SanMedik DOO i bez ustručavanja im pišite u inbox, oni očekuju da im se javite sa pitanjima.