a
Image Alt
 • Beauty  • Fillerina 12HA najbolja antiage njega za lice!

Fillerina 12HA najbolja antiage njega za lice!

Fillerina kreme služe tome da SAČUVAJU anti age efekat koji ste POSTIGLI sa Fillerina hijaluron tretmanom! A da bi znali o čemu ja ovdje pričam, savjetujem da prvo pogledate moju detaljnu recenziju o gore pomenutom hijaluron tretmanu.

Dakle, tretman ima ANTI AGE ulogu, služi tome da popravi stanje naše kože, a nastavak i redovna upotreba krema je zapravo STOP AGE i služi tome da to postignuto stanje sačuva što duže.

Postoje četiri vrste Fillerina krema: dnevna, noćna, krema za područje oko očiju i krema za područje oko usana.

Ja koristim sve kreme osim dnevne, pa da objasnim i zašto 🙂

Obzirom da imam jako suhu kožu lica, za redovnu njegu koristim La Roche Posay liniju Toleriane (za suhu i osjetljivu kožu), i nju koristim ujutro da “nahranim” lice, a Fillerinu koja je antiage preparat, koristim naveče da “podmladim” lice.

A kako to ove kreme podmlađuju lice i zašto su učinkovitije od bilo kakvih drugih anti age preparata?!

Naime, koža je teško propustljiva. Kako bi hijaluronske kiseline i funkcionalne molekule Fillerine mogle prodrijeti kroz različite slojeve kože, istraživači Laboa razvili su patentiranu transdermalnu tehnologiju koja se temelji na vrlo niskoj molekulskoj masi aktivnih supstanci. To je osnovni uslov koji garantuje njihovo prodiranje u različite slojeve kože i doprinosi efektu koji nije moguće postići sa „običnim“ kremama čiji sastojci naprosto nisu u mogućnosti da prodru dublje od površinskog sloja kože.

Na koje probleme kreme djeluju?!

  • Duboke bore i linije ekspresije
  • Starosne bore sa vidljivim, upadljivim i neujednačenim mikroreljefom
  • Uočljiva depresija i iscrpljenost tkiva
  • Koža siromašna debljinom, gustinom i plastičnosti
  • Vidljivi znaci opuštenosti
  • Potreba za većim volumenom jagodica i usana.

Kakve efekte da očekujete?!

Fillerina noćna krema je dermo kozmetički filer tretman za svakodnevnu upotrebu koji se primjenjuje i daje filer rezultate na cijelom licu. Sadrži patentiranu kombinaciju od 8 molekula hijalurona koje vremenom ispravljaju veoma duboke bore i brazde, i utiču na debljinu, elastičnost i sjaj kože. HA molekuli su u stanju prodrijeti u najdublje slojeve kože i tako nadoknaditi gubitak hijalurona koji se neminovno dešava u procesu starenja.

Može se koristiti samostalno ili zajedno sa drugim Fillerina tretmanima, kremom za područje oko očiju i usana.

Eye contour cream učvršćuje i zaglađuje područje oko očiju, smanjuje vidljivost izraženih bora.

Lip contour cream nadopunjuje i učvršćuje usne i konture usana.

I šta da vam kažem, vrijedi probati, jer ko jednom proba Fillerinu, više mu nikad ništa neće biti dovoljno dobro!

Ako imate neke nedoumice u pogledu izbora najbolje kreme za sebe, pišite u inbox Fillerina BiH, jer i meni su oni birali koji ću GRADE koristiti.

Grade je takoreći “stepen jačine” tretmana i kreme, odnosno koncentracije hijalurona, i bira se spram godina i opšteg izgleda kože, tako da je najbolje tu stvar prepustiti stručnjacima.

Sorry, the comment form is closed at this time.