a
Image Alt
 • Shopping  • Modni dodaci  • Brend PRESTIGE je dio fantastične i jedinstvene ponude koju možete naći u optici Outlet Plus

Brend PRESTIGE je dio fantastične i jedinstvene ponude koju možete naći u optici Outlet Plus

Ove naočale koštaju 15 KM! Slovima – petnaest! U galeriji je samo par primjeraka koje sam odabrala za editorijal, a na raspolaganju vam je čak 80 i više različitih modela sunčanih naočala PRESTIGE. I svi koštaju 15 KM!

Možda će vam se učiniti da su prva dva modela iste naočale, ali nisu. Na prve tri fotografije je model koji ima nešto istureniji i mačkastiji zlatni okvir, dok je model prikazan od četvrte fotografije nadalje, sa nešto manjim i decentnijim ramom.

Samo jedan par naočala, sa polarizovanim staklima, je PREMIUM model od 50 KM.

Za slučaj da do sada niste upratili, brend PRESTIGE je dio fantastične i jedinstvene ponude koju možete naći u optici Outlet Plus! Ali zaista jedinstvene – to nije fraza – jer optika Outlet Plus je najveća optika u jugoistočnoj Evropi i zamislite, nalazi se u Banja Luci. Nisu najveći samo kvadraturom, njihova ponuda takođe odgovara tom superlativu.

Osim pomenutog brenda PRESTIGE koji je dio njihove kreativne i proizvodne industrije, u outlet optici, logično, možete naći OUTLET modele preko 40 poznatih svjetskih brendova sunčanih naočala, po cijenama nižim za 50%!

I to nije sve. Optika Outlet Plus mimo sunčanih naočala, nudi i dioptrijske naočale, i to čak 7 vlastitih brendova dioptrijskih naočala, kao i uslugu optometriste – besplatnu provjeru dioptrije za svoje kupce, ugradnju stakala u optičke ramove, te gotove naočale za čitanje sa već ugrađenom dioptrijom (dostupno 12 različitih dioptrija) i sve dodatke za naočale!

Sve je dostupno u njihovoj trgovini u strogom centru Banja Luke u glavnoj ulici, preko puta parka Petar Kočić, na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 91.

Kao i u novootvorenoj optici Outlet Plus Sarajevo (Terezije bb, Skenderija).

Ukoliko niste u mogućnosti da ih posjetite, ne brinite, sve je moguće naručiti sa njihovog web shop-a www.outletplus.shop.

Za sve dodatne informacije o dostupnosti i cijenama, možete ih kontaktirati u inbox Outlet Plus i Outlet Plus Sarajevo ili putem telefona 051 266 280, 066 781 695 (Banja Luka) i 033 866 184 (Sarajevo)