a
Image Alt
 • Lifestyle  • Aktuelnosti  • BABY SHOPPING u Bojpromu

BABY SHOPPING u Bojpromu

Zahvaljujući vašim preporukama i savjetima, odabrala sam i kupila zaista fantastične, kvalitetne i vrlo korisne stvari, tako da vjerujem da će rezultat mog BABY SHOPPING-a, biti odlična preporuka za svaku buduću mamu.

1. Chipolino kolijevka koja se prikači za roditeljski krevet kako bi beba uvijek bila blizu mame, na dohvat ruke po cijelu noć, što je ujedno i savršeno rješenje za sve oni koji muku muče s nedostatkom prostora, kao trenutno ja.

2. Stokke krevetac (od rođenja do 10 godina), koji je u svom prvobitnom obliku ovalan i vrlo malih dimenzija, pa je takođe idealan za male prostore, ali je odlično rješenje za boravak bebe i u drugim prostorijama izuzev spavaće sobe, tj za vozanje tamo-vamo, po potrebi.
A uz sve dostupne ekstenzije za proširivanje, služiće vas do djetetove 10. godine, pa i duže, kada se modifikuje u stolice i stolić.

3. Super praktična, lagana, brzo sklopiva Babyzen YOYO kolica 3 u 1, sa korpom za bebu, autosjedalicom i sjedištem za veće dijete. Moram dodati i omiljena među celebrity-jima, s razlogom, jer su jedina kolica na svijetu koja stanu čak i u avionski pretinac iznad glave.

4. Stokke Tripp Trapp stolica, koja se modifikuje od jajeta za novorođenčad do stolice za hranjenje, velike stolice za ZAUVIJEK, za odrasle, za sve! (na fotografiji se ne vidi jer sjedim na njoj što je odlična demonstracija njene nosivosti koja iznosi čak 130 kg!!! Ali zbog toga što sam je ovako elegantno zaklonila, dodala sam vam u galeriju i “zvaničnu sličicu” stolice.

To su, dakle “samo” te veće stvari, a sitnice koje život znače dolaze na red dok oformim finalni spisak, koji ću takođe podijeliti s vama, jer smatram da takav “ultimativni baby shopping vodič” sasvim sigurno može biti od velike koristi svakoj budućoj mami, a i onima koji žele pokloniti nešto korisno.

A ako i vi želite na jednom mjestu, bez hodanja i mrcvarenja, pronaći SVE NAJBOLJE za svoju bebu, to jedno mjesto je – bez konkurencije – Bojprom. Ja sam posjetila njihov PREMIUM STORE u RK Kastel, gdje možete pronaći sve premium brendove, i baš svaki detalj koji vam može zatrebati za bebu ili dijete, počev od opreme, namještaja, odjeće, dodataka, igračaka, trista čuda…

Ako niste iz Banjaluke, preporučujem da posjetite web shop www.bojprom.com i ja sam krenula odatle, pregledajući sve redom i dobro se pripremila za odlazak na teren, što svakako savjetujem uvijek svima – da detaljno pregledate web shop, informišete se, napravite spisak, i onda idete u obilazak i kupovinu uživo 🙂 a uvijek ih možete pozvati na kontakt telefon 051 300 344 i 066 826 479 ako se izgubite u bespućima njihove ponude.

P.S. Dok mi stignu sve naručene stvarčice, snimim vam unboxing i tako to.