a
Image Alt
 • Lifestyle  • Aktuelnosti  • Baby shopping – prva kupovina: oprema za novorođenče!

Baby shopping – prva kupovina: oprema za novorođenče!

NEMANJE prostora, nikako nije jedini razlog za kupovinu ove kolijevke! Svaka (buduća) mama je svjesna važnosti IMANJA bebe na dohvat ruke, ne samo zbog praktičnosti, blizine, cjelodnevnonoćnih aktivnosti, nego i iz emotivnih razloga. Beba uz mamu, u prvim danima, je – barem za mene – jedini mogući način i ovo je fantastičan izum, koji zadovoljava tu potrebu i sigurna sam da je osjećanje obostrano – da su i bebe oduševljene što je mama tako blizu.

A pomenuto nemanje prostora je samo JOŠ jedan važan razlog, jer u skučenom prolazu moje spavaće sobe trenutno ne mogu smjestiti nijedan krevetić i ovo je sjajno rješenje za prvih 6 mjeseci, nakon kojih ćemo (nadam se) konačno preseliti u kuću u kojoj ćemo imati mjesta za svu djecu i sav namještaj.

Dok se to ne desi, nadam se da sam ovom informacijom pomogla i drugim majkama koje žele bebu u blizini, zbog dojenja, presvlačenja, maženja, šta god… i ništa manje važno, bez straha da će joj nauditi u krevetu, jer svi znamo koliko pospane i oduzete mame mogu biti pa se trgneš usred noći, pojma nemaš gdje je beba, tražiš je po krevetu, jorganima, jeste se hranili ili tek trebate, koji je dan godina i tako to…

Osim gore nabrojanih “psihičkih razloga” važni su i ovi tehnički – CHIPOLINO kolijevka ima podesivu visinu, može se fiksirati/zakočiti, po potrebi lako prevoziti u druge prostorije, može se podići ili spustiti stranica do majčinog kreveta, ima svoj madrac i prostor za odlaganje, navlake se skidaju i perive su.

Razloga više nego dovoljno za ovaj baby shopping.

A kad sam već dobila paket uz Bojproma, ufotkala sam vam i ostale najvažnije sporedne stvari na svijetu a naredne dvije sedmice ću snimiti ostatak – kolica, autosjedalicu, krevet itd… i nadam se, biti od pomoći svim budućim mamama ili onima koji traže idealan poklon za porodicu koja očekuje prinovu!

Sve te stvari sam objedinila na svom BEBEĆEM SPISKU.

I moram reći da je od spiska važnija činjenica da sam SVE OVO našla na jednom mjestu – bez ikakvog hodanja, traženja, smaranja… apsolutno SVE ŠTO MI TREBA sam uzela u trgovini Bojprom i mislim da je to preporuka važnija od svih drugih! Jer mi je VRIJEME najvrjednija valuta i uvijek biram najbolje i najbrže rješenje, a Bojprom to sasvim sigurno jeste – zbog svoje ogromne ponude, predusretljivosti zaposlenika, ljubaznosti, profesionalnosti. Hvala Bojpromu, Azri, Branki, vozaču i svim divnim ljudima koji su učestvovali u ovom procesu, od naručivanja do transportovanja.