a
Image Alt
 • Beauty  • AVENE: Moja TOP 3 favorita za hidrataciju lica!

AVENE: Moja TOP 3 favorita za hidrataciju lica!

Uključite ton, jer ovo je priča o moja TOP 3 AVENE favorita  za intenzivnu hidrataciju lica!  

  • Avene Hydrance AQUA GEL – lagano vodenkasto savršenstvo za svaki tip kože!
  •  Avene Hydrance BB TONIRANA SPF krema – za hidrataciju, “lagani makeup” i zaštitu od sunca
  •  AVENE Tolerance HYDRA10 krema – za osjetljivu, jako suhu kožu, koja je iritirana, pecka, svrbi, crveni se…

Na videu sam – nadam se, uspješno  demonstrirala ZAŠTO su baš ova tri preparata moji favoriti iz Avene linije za hidrataciju kože, i – nadam se, iskreno  da ćete me poslušati i probati BAREM JEDAN  jer je i to sasvim dovoljno, da se uvjerite u sve navedeno, nakon čega ćete sasvim sigurno poželjeti probati i sve ostalo.

Ne samo preparate koje sam ja preporučila, nego bilo šta iz raskošne Avene ponude za hidrataciju lica, koja je u (pro)ljetnim mjesecima naročito važna!

Imajte na umu da je moja koža suha/normalna, i da vi za sebe trebate izabrati odgovarajući proizvod spram tipa kože (masna, aknozna, sklona alergijama ili crvenilu, itd…). Konkretno AQUA GEL možete koristiti bez obzira kojem tipu pripadate, a što se tiče BB i TOLERANCE kremica, umjesto RICHE opcije, birajte LEGERE (lagane emulzije).

Kako god, mislim da je najlakše da u mom vodiču pogledate i potražite tačno ono što vam odgovara.

Ovdje vam ostavljam i linkove za navedene preparate, jer ih trenutno možete naći na  VELIKOM POPUSTU od 33%  u apoteci Anapharm i na web shop-u:

A za sva dodatna pitanja i konsultacije u pogledu izbora najboljeg preparata, savjetujem da pišete u inbox Eau Thermale Avène Bosna i Hercegovina ili Apoteka “Anapharm”, Banja Luka