a
Image Alt
 • Moda  • 12 načina da zavežete pojas mantila!

12 načina da zavežete pojas mantila!

12 načina kako da vežete pojas na mantilu ili da budem skroz moderna mačka HOW TO TIE A TRENCH COAT LIKE A PRO i tako to! 

Ja htjela snimiti 3 aj’ nek’ se nađe, ali kao i uvijek ponese me situacija i to se pretvorilo u 12 spontanih, ne znam ni ja kako. Nadam se da će vam poslužiti ove ideje, iako MOOOOORAM naglasiti jednu vrlo važnu stvar – sva ova vezivanja je mnogo lakše izvesti s pojasevima klasičnih mantila i kaputa, tj tanjim i dužim.

Ovaj pojas je deblji i raskošniji nego što je uobičajeno, tako da nije nužno da se “mučite” s ovim forama na OTOKAT MANTILU, jer i nisam ih snimala samo radi svog mantila, nego za sve mantile i sve žene 🙂 i tako to!

Ja htjela snimiti 3 aj’ nek’ se nađe, ali kao i uvijek ponese me situacija i to se pretvorilo u 12 spontanih, ne znam ni ja kako.

Nadam se da će vam poslužiti ove ideje, iako MOOOOORAM naglasiti jednu vrlo važnu stvar – sva ova vezivanja je mnogo lakše izvesti s pojasevima klasičnih mantila i kaputa, tj tanjim i dužim.

Ovaj pojas je deblji i raskošniji nego što je uobičajeno, tako da nije nužno da se “mučite” s ovim forama na OTOKAT MANTILU, jer i nisam ih snimala samo radi svog mantila, nego za sve mantile i sve žene 🙂