Moda i Tako To

Zimski fashion editorial featuring Anastasija Fashion & Moda i Tako To


Imam hiljadu PRVIH rečenica u glavi i nijedna nije dovoljno dobra da bude ta prva, da sa njom počnem nešto što mi je ovoliko važno.
Sad kad sam je napisala, ne znam ni kako u ovoj drugoj da počnem nabrajati koje su to prve rečenice bile u opticaju 😄 da sa njima započnem najljepši Modin post do sada. Najteži i najlakši.

Najteži, jer toliko sam truda uložila, najlakši jer toliko volim da se trudim, jer volim da crknem za ono što volim 💘
Ili tako ili nikako, i zato je tako lako – jer ne može drugačije.

Onda je možda moja poruka koju sam poslala mužu taj dan: “Krepala sam. Sve je savršeno.” adekvatna da bude prva.
Ili sestri: “Izgleda čarobno, kao kamin u Hogwartsu, čekam da uleti sova da mi uruči pismo da sam primljena u Gryffindor!”

Ili ona koju sam napisala Tajani kad mi je poslala fotke: “Razvalile smo!”.
Ili sve one “JEDVA ČEKAM” poruke koje sam poslala svim ljudima sa kojima dijelim sva svoja jedva čekanja.

I dočekah konačno…
I ostaje mi samo da se nadam se da i vi vidite i osjećate to što osjećam ja. Koliko je ovo čarobno i lijepo. Koliko sam bila zahvalna na slobodi da sve biram i složim i predstavim kako god ja hoću.

A toliko je toga… i trebala sam izabrati samo desetak kombinacija, naposlijetku sam se presvukla 21 put 😊 jer nisam mogla odabrati manje, i sam Bog zna da bih odabrala i više, ali dan traje samo 24 sata i to je trenutno jedino što me ograničava u ovom mom ludilu 😁

U prvoj galeriji sam vam odabrala neke diiivne dnevne kombinacije, a u drugoj večernje.
Nije nužno da ih tako doživljavate niti primjenjujete, to je samo podjela “tehničke prirode” jer ne postoji nijedan jedini razlog da preko šljokaste novogodišnje haljine ne obučete udobni i topli vuneni džemper. Upravo sam to htjela pokazati na ovim fotografijama, da je toliko toga moguće zajedno kombinovati, samo ako se usudite i da je vrlo lako odabrati, ne samo meni, nego svakome!
A znate zašto?!

Kad uđete u ANASTASIJA FASHION sve stoji na raspolaganju vašoj mašti.
I svilenkasti čipkani topići, i rolke.
I raskošni krzneni kaputi i svedeni baloneri.
I plisirane košuljice i debeli džemperi.
I šarene lepršave haljinice i pripijene zanosne toalete Holivudskih glumica.
I salonke sa kristalima i jahaće čizme preko koljena.
SVE što vam može pasti na pamet i sve ono što vam nikad ne bi palo na pamet.

Tako se osjećam ja kad uđem tamo, jer SVE je tu i ne znam šta bih prije i onda se držim one parole koju podijelih sa vama neki dan: “SVE MI DAJ DABOGDA MI PRISJELO!” 🤗

Ali to je jedino uživanje koje nikada neće prisjesti ni prestati i od kojega se nikada neću umoriti. Vjerujete li da sam nakon 6 sati presvlačenja i fotografisanja, na putu ka kući, vrisnula od sreće ispred nekog izloga kad sam ugledala kućne papuče (papuče!), i ušla u butik i ostala tu još dva sata probavajući papuče i pidžame. Šta da vam kažem…

Uživajte bar deseti dio koliko sam ja dok sam se presvlačila dvadeset prvi put, i ja ću biti najsrećnija luda žena na svijetu! ❤️

Ništa ovo ne bi bilo moguće bez mog trećeg oka sa one druge strane aparata, jer da imam jedno na po’ čela, ne bi bolje od nje znalo ni vidjelo šta ja želim.
ARTIST AT CAMERA razvalile smo! 😘

 

 


Autor: Bojana Mutić

 

 

POST A COMMENT