“Niska” punđa za “visoku” eleganciju!


Low bun” jesu niske punđe ali svakako odraz visoke elegancije i moja preporuka za svečane prilike na kojima želite izgledati zanosno, bez obzira da li je posrijedi matura, vjenčanje (a vi u ulozi mladenke ili gosta), ili bilo koja druga formalna zabava.

Birajte frizuru u skladu sa oblikom lica, pa ako imate šire jagodične kosti ili vilicu, onda se odlučite za neku od ležernijih varijanti, sa pramenovima kose koji padaju oko lica. Ako imate visoko čelo, obavezno ostavite šiške ili pokoji pramen preko čela ili sa strane.

Ostalo birajte u skladu sa ozbiljnošću outfita, pa uz stroge krojeve i ravne linije preporučujem glatke, zalizane i “uštirkane” punđe, a uz lepršaviji outfit izaberite i lepršaviju frizuru. Ukrase u kosi stavite samo u slučaju da vam je nakit manje upadljiv.

Pazite i da makeup prilagodite frizuri, pa uz strogu frizuru birajte jači i ozbiljniji make up, npr crveni karmin, naglašen eyeliner i vještače trepavice, a za opuštene varijante preporučujem “laganiji” make up, blagi smokey eyes, i pastelne nježne ruževe za usne.

U ovih 66 prekrasnih frizura naći ćete i “strogu” eleganciju i boho stil i opuštene rimsko grčke kreacije, sa valovitim uvojcima koji uokviruju lice, i španske punđe sa razdjeljkom, za svakog po nešto! 😉

Koja je vaš favorit?


AUTOR: Bojana Mutić

4 thoughts on ““Niska” punđa za “visoku” eleganciju!

  1. Low bun sam imala na svom vjenčanju. Uz pletenicu. I šivanu haljinu inspiriranu modelom jedne australske dizajnerice za koju sam krojačici pripremila diy ruže, baš me ovo podsjetilo na sve to ♡

    Like

Ostavite komentar. Hvala ♥

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s